9 Ağustos 2017 Çarşamba

Keratin Complex


Siz değerli okurlar için keratin complex hakkında bir yazı hazırladım. Biliyorsunuz bir süredir keratin hakkında tartışmalar devam ediyor. Keratin complex esasında bir keratin bakım türü değildir , markadır fakat bu keratin uygulamalarını bulan marka Keratin Complex'tir.

Keratin Complex



2006'da küçük bir endüstri yenilikçileri grubu piyasada bir açılış tespit etti: o zamanlar salonlarda kullanılan geleneksel düzleştiricilere uygulanabilir bir alternatif bulunmaması bu duruma neden oldu. Öncü kimyagerler ve saç bakımı uzmanlarıyla birlikte çalışarak, hem nazik hem de etkili olan yenilikçi bir tedavi yaratmanın anahtarı, inanılmaz fayda, sonsuz çok yönlülük ve asla kullanılmayan bir saç proteini olan keratin gücünü kullannarak keratin markası yarattılar. Daha önce görülmemiş yumuşatma efekti Keratin Complex markasını yarattı. 

Keratin Nedir



Keratin bir proteindir. Keratin, polipeptit denen zincirden oluşur. Bu polipeptit zinciri ile sülfür köprüsü birbirine bağlanmaktadır. Sülfür köprüleri sülfür atomlarının bulunduğu aminoasitlerin içinde yer almaktadır.

Yukarıda aktardığımız biyolojik olayı örnekleyecek olursak; saçlarımız birbirlerine sülfür köprüleriyle bağlı olan keratin molekülleridir. Saçlarımızda ki değişiklik ile saçlarımızda ki sülfür bağları kırılmaktadır. Mesela birçok insanın yaptığı saçların dalgalandırılması bu gözle görülmeyen moleküllerin değişikliğe uğraması anlamına gelmektedir. Saçlarımız esnektir. Bunun sebebi de keratini meydana getiren hidrojen bağlarıdır. Hidrojen bağları esnektir. Bundan dolayı saçlar hareket eder,şekil alır ve kolay bir şekilde kopmaz.

Keratin Ne İşe Yarar


Keratin genellik kadınların saç bakımında kullandığı bir proteindir. Tabi kadınlar keratinin zaten kendi saç diplerinde ve tırnaklarında üretildiğini bilmiyorlar. Keratin ne işe yarar? saç bakımında kullanılıdığı taktirde saçlarır parlak tutar. Kırılganlığı azaltır . Çok fazla işlem gören, çok sık ve uzun yıllardır boyanan, çok sık fönlenen, renk açıcılarla ve sıcak işlemlerle yıpranan saçları;  kırılmalara, yıpranmalara, kopma ve dökülmelere karşı korur ve hasarları onarır. 

Saça Keratin Bakımı Nasıl Yapılır


Keratin uygulamasına başlamadan önce saç doğal arındırıcı şampuanla yıkanmalıdır. Saç kurutulduktan sonra keratini fırça ile saç diplerine gelmeyecek şekilde sürülür ve keratin parmak uçları ile saça nüfuz edilir. İşlem tamamlandıktan sonra özel keratin içeren saç maskesi ve kremi uygulanır. Fakat evde yapılacak olan keratin uygulamasında daha dikkatli olunmalıdır. İlk olarak saçları kimyasal maddelerden ve kalıntılardan kurtarmak için saçlar sülfat içermeyen doğal şampuan ile yıkanır ve bakım için hazır hale gelen saçlar iyice kurutulur. Keratinler bir kaba boşaltılarak önceden kurutulan saçlara fırça yardımıyla sürülür. Sürülen keratini parmak uçları ile saça yedirilir. Keratin yükleme işleminden sonra saçlar 30-40 dakika kadar dinlendirilir. Bu sırada saçlar ıslak olacağından toplanmamalıdır. Kurumadan önce saçlar ince dişli tarak ve soğuk fön ile kurutulmalıdır. Eğer imkân var ise saçlar açık havada bekletilmelidir. Saçlar dinlendirildikten sonra ılık su ile durulanmalı ve havlu ile hafifçe kurutulmalıdır. Keratin yüklemesi tamamlandıktan sonra saça keratin maskesi uygulanır ve durulanır daha sonra ıslak saça keratin kremi uygulanır ve işlem tamamlanır.



Keratin Markaları





4Hair Kozmetik: 1989 yılından bu yana ithalat ve Brezilya ürünleri ihracatı yapmaktadır şirket. Şu anda, Brezilyalı saç düzleştirme için dünyanın en iyi keratin komplekslerinin birini sunmaktadır. "Kullanımı (72 saat beklemeye gerek) rahat şekilde ve bu nedenle kullanımı müşteriler için güvenlidir ve aktif yaşam tarzı için uygundur - - keratin 4Hair Şirket iddianın yaratıcılarıdır" Keratin 4Hair Brezilya Keratin 3 aya kadar saklanır.




Bella: Profesyonel çizgi Inkobelly grupları (Incobella grubu), her profesyonel stilist beklentilerini aşan ve her müşteri ihtiyaçlarını karşılamak saç ürünleri oluşturdu. Ayrıca kendine özgü bir keratin maskesi de hazırladı. 


Bio İon: Bu keratin saç bakımı ile, sadece 45 dakika içinde, pürüzsüz, parlak ve ipeksi saçlar elde edebilirsiniz, şimdiye kadar var olan keratin tedavi prosedürünün en hızlı olduğunu. işlem formaldehitin olmayan bir markadır. 



Bizlerde sizler gibi keratin markalarını okuyarak buraya yazıyoruz ve kullanıcı yorumlarına bakıyoruz. Sizlerde lütfen keratin alırken içerisinde formaldehit ve türevleri olmadığına dikkat ediniz. 


Evde Keratin Bakımı 'nı nasıl yapacağınızı öğrenmek için linke tıklayabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder